Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/04/2017

Millora de l'accessibilitat al carrer de la Unió

L'actuació té per objectiu facilitar el creuament del carrer als usuaris del transport públic i millorar l'accessibilitat de la vorera

La Regidoria de Projectes i Obres, Serveis Viaris i Mobilitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha realitzat diverses actuacions de millora de l'accessibilitat al carrer de la Unió a l'alçada de l'edifici de la Peixateria Vella. En aquest punt del carrer hi ha una parada de l'autobús urbà i això comportava el creuament del carrer de forma inadequada per part de les persones que volien utilitzar el transport públic. Amb l'objectiu de reduir la probabilitat d'accidents s'ha pintant un pas de vianants en aquest punt i s'ha adaptat la vorera per fer-la accessible.

A banda d'aquesta intervenció, que també servirà per connectar la zona de Vilanova amb el barri de la Geltrú, s'ha efectuat una redistribució del mobiliari urbà amb l'objectiu d'esponjar la plaça de la Peixateria i s'ha desplaçat l'illa de contenidors a l'alçada del carrer del Pont per solucionar dificultats de visió en el creuament des de la plaça del Pou al carrer del Pont.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00