Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/06/2016

Divendres torna la Cursa Faronit 2016

La platja del Far de VNG acollirà a desenes de participants d’aquesta modalitat esportiva

 Aquest divendres 1 de juliol se celebrarà a Vilanova i la Geltrú la Cursa Faronit 2016, després que l'organització hagi hagut de tancar les inscripcions un cop superats els 200 participants. La prova està organitzada pel Club Esportiu Universitari UPC, el CE Azimut i l'Això Raid, i compta amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

La Faronit és una cursa d'orientació tipus rogaining en la qual els participants hauran de fer el seu propi recorregut, segons els camins i corriols que triïn, per intentar arribar a les 25 balises distribuïdes dins la zona dels Colls - Miralpeix. La prova té un temps límit de dues hores i cada balisa tindrà una puntuació diferent.

Els equips que poden estar formats entre 1 i 5 persones, competiran en les categories masculina, femenina, mixta i familiar (1 o més adults amb nens menors de 14 anys).

Durant la Faronit cada equip marcarà el seu ritme, sigui caminant o corrent, i haurà d'utilitzar les seves pròpies estratègies, ja que no serà possible fer les 25 balises en les dues hores que marca l'organització.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00