Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/01/2012

La redacció d'un nou POUM, a Ple

Ple municipal    Ple municipal

Serà en sessió extraordinària abans del Ple ordinari de gener

El Ple de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú sotmetrà a aprovació, aquest dilluns a la tarda, la redacció d'un nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal. Aquest punt s'ha de tractar en una sessió extraordinària, que se celebrarà a les 17 h, una hora i mitja abans de l'inici del Ple ordinari de gener.

Pel que fa a l'ordre del dia del Ple ordinari, a partir de les 18.30 h, s'hi preveu donar compte de diversos convenis i acords realitzats amb organismes i entitats, com l'Associació dels Tres Tombs o amb la Fundació IReS, que desenvolupa activitats de promoció de la salut a l'Oficina Jove Garraf.

També es verificarà el text refós del Pla de millora urbana del Nucli Antic, i es preveu aprovar inicialment l'ordenança de la carta de colors d'aquest sector. Així mateix, en aquest ple es ratificarà el cessament i el nomenament de personal directiu de l'Ajuntament, i també renunciarà al càrrec el regidor Jaume Munné.

D'altra banda, s'hi preveuen un total de dotze mocions presentades pels diferents grups de l'oposició, que tractaran temes com el port, el peatge de la C-32, la semaforització o la compra d'habitatges en procés de desnonament, entre d'altres.

Consulta aquí l'ordre del dia dels plens extraordinari i ordinari que se celebraran dilluns.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00