Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/02/2015

Les inscripcions per participar al taller sobre mobilitat finalitzen aquest dijous 5 de febrer

    El taller es farà al Centre Cívic Sant Joan aquest dissabte al matí El taller es farà al Centre Cívic Sant Joan aquest dissabte al matí

La jornada, gratuïta i oberta a tothom, es farà aquest dissabte 7 de febrer al matí.

Fins aquest dijous 5 de febrer encara hi ha temps per inscriure's al Taller participatiu sobre el procés d'elaboració del Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible (PMUS), organitzat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

L'activitat, que es farà al Centre Cívic Sant Joan de 9.30 a 13.30 hores, és gratuït i obert a tota la ciutadania. L'objectiu és que els participants puguin aportar les seves idees i opinar sobre les propostes que preveu el PMUS, el qual ha de definir les estratègies i accions que s'han de desenvolupar a la ciutat en els propers anys per aconseguir un model de mobilitat sostenible, segur i integrador.

El taller s'estructurà en dues parts. En la primera l'empresa AIM, encarregada de l'elaboració del PMUS, explicarà als assistents les propostes concretes sobre cadascun dels modes de transport, a peu, bicicleta, vehicle privat i transport públic. Durant la segona part es crearan grups de treball entre els participants per debatre les diferents propostes i fer les noves aportacions.

Les inscripcions es poden fer directament a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o bé per internet a través de la Carpeta ciutadana.

El procés d'elaboració del PMUS també compta amb perfil de twitter @PMUSVilanova, el hashtag #VNGmobilitat, i el blog per tal de poder seguir fent aportacions.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00