Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/07/2014

Reconeixement a les empreses col·laboradores amb el projecte Far

35 joves de quasi tots els centres educatius de secundària de la ciutat han participat en el projecte que impulsa la Regidoria d'Educació a través de l'IMET

Gairebé la totalitat dels 10 centres educatius de Vilanova i la Geltrú que imparteixen Educació Secundària Obligatòria formen part del projecte Far. El projecte Far s'adreça a joves de 3r i 4t de secundària que presenten dificultats en l'aprenentatge, desmotivació, inconstància i risc d'absentisme acadèmic. Mitjançant aquest projecte que impulsa la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de VNG, a través de l'IMET, aquest curs un total de 35 joves han pogut continuar amb el seu currículum escolar, combinant la formació a l'institut amb activitats pràctiques d'oficis dins l'empresa ordinària.
Per realitzar aquest projecte, ha afirmat la regidora d'Educació, Ocupació, Tecnologies i Societat de la Informació de l'Ajuntament de VNG, Ariadna Llorens, "és imprescindible la implicació del teixit empresarial de la ciutat". I per reconèixer públicament aquesta implicació l'Ajuntament de VNG va fer ahir al matí un acte públic d'agraïment a les empreses que s'han contribuït a l'èxit del projecte Far.

La regidora Ariadna Llorens ha destacat que "s'ha aconseguit adaptar la formació i la pràctica empresarial a les necessitats d'aquests joves, un 70% dels quals ha finalitzat satisfactòriament el projecte". Aquesta dada, segons la regidora Llorens "significa que 27 o 28 joves de la ciutat tenen una nova oportunitat de tirar endavant amb els estudis i deixar enrere el fracàs escolar". En aquest acte també va intervenir l'empresari Xavier Escofet de Tecjardí qui va animar "a continuar aquest projecte" i "va convidar altres empreses a participar-hi", destacant la importància "que hi hagi complicitat amb els joves". 

reconeixement empreses far 2
L'empresari Xavier Escofet, parlant de l'experiència de la seva empresa en el projecte Far

29 empreses col·laboradores
A més de l'empresa Tecjardí, han col·laborat amb el projecte Far 28 empreses més: Altickmoto, SL; AMPA escola Sant Jordi; Automòbils Supra Motor; Canal Blau Ràdio i Televisió; El Refugi del Gos; Escola Canigó; Escola Ginesta; Escola l'Aragai; Escola Pompeu Fabra; Esports Prieto; Honda Capapey; k-43; kentia Saló de Bellesa; La Baldufa, espai municipal per a la infància; La Carpeta Moderna; La Vila del Gos; Llar d'infants El Drac; Llar d'infants El Gavot; Llar d'infants municipal l'Escateret; MS Mode España; Parc del Garraf Sport AIE, PC Box; Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de VNG; Remm Guitart; Tactic Bikes; Tallers Garcia, SA; Teenagers i Women Secret. 

reconeixement empreses far 3Lliurament del reconeixement al representant de La Carpeta Moderna
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00