Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/03/2015

Arreglada la calefacció de la biblioteca Armand Cardona

Els treballadors i usuaris de la biblioteca ja no tindran més problemes amb el sistema de climatització. S'ha canviat la màquina, i per celebrar-ho s'ha convocat una xocolatada per dimarts 17 de març

Des del passat mes de desembre la biblioteca municipal Armand Cardona ha ofert els seus serveis en unes condicions no òptimes per un problema tècnic amb el servei de calefacció.
Durant diverses setmanes va haver de reduir alguns serveis, ja que l'equipament no oferia els requisits òptims de temperatura per desenvolupar correctament la seva tasca.
Els serveis tècnics de l'Ajuntament han estat treballant per solucionar el problema, i finalment aquesta setmana s'ha pogut instal·lar una nova màquina que garanteix un sistema de climatització adequat, tant a l'estiu com a l'hivern.

La biblioteca no ha deixat d'obrir les portes cada dia, facilitant el servei de préstec i devolucions, així com les sales de consulta, i mantenint un punt d'atenció a l'usuari. Però com que han estat molts dies sense poder prestar el servei de manera adequada, els treballadors han volgut organitzar per als seus usuaris i usuàries una xocolatada dimarts 17 de març a dos quarts de sis de la tarda. Una manera d'agrair la paciència i comprensió davant d'aquesta problemàtica, i compartir amb ells la resolució del problema.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00