Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/06/2014

Mercat d'intercanvi de llibres a la Cardona

El Mercat d'Intercanvi de Llibres arriba ja a la vuitena edició     El Mercat d'Intercanvi de Llibres arriba ja a la vuitena edició

La biblioteca Armand Cardona Torrandell acull aquest dissabte el MIL8, el vuitè Mercat d'Intercanvi de Llibres i la 12a Fira d'intercanvi de Punts de llibre, que coincidiran amb l'hora del conte i el lliurament del premi del 5è Concurs de Punts de llibre

Aquest dissabte dia 14 la biblioteca Armand Cardona viurà una jornada farcida d'activitats. El dia s'iniciarà a les 10 h amb el Vuitè Mercat d'Intercanvi de Llibres (MIL8), pràctica que vol fomentar la reutilització i l'intercanvi de llibres com a tasca senzilla i promotora de la sostenibilitat, i que durarà fins a les 13.30 h.
També a partir de les 10h i fins a dos quarts de dues, totes les persones interessades en els punts de llibre podran participar en la 12a Fira d'Intercanvi de Punts de Llibre.
Es tracta de dues activitats ideals per afavorir la participació dels ciutadans i propiciar l'intercanvi d'experiències obrint la biblioteca a tothom.

Però dissabte també hi ha una activitat per als més menuts, a partir de 3 anys. A les 12 h es farà l'hora del conte La Rosca va en coet, a càrrec de l'actriu Carme Jariod. Un llibre de la col·lecció Els Cacaus d'en Sam, que es presenta en col·laboració amb l'editorial Mediterrània.
"Festa, festa! Els Cacaus celebren que ja som a l'estiu amb una revetlla al terrat. Encara que sigui una gossa, a la Rosca li encanten els petards, i en Borra se n'aprofita i li lliga un coet al collar. De sobte, la Rosca surt volant i els Cacaus han d'organitzar l'operació rescat!"

En acabar, a la mateixa sala infantil, es farà el lliurament del premi al guanyador o guanyadora del 5è Concurs Infantil de Punts de Llibre, que rebrà un lot de llibre per gentilesa de les llibreries Llorens i La Mulassa.
En l'edició d'enguany han participat 629 nens i nenes de primària de les escoles de la ciutat que varen presentar els seus treballs basant-se en el castell de Sant Jordi. El jurat, format per Glòria Fort, il·lustradora i dissenyadora, Dolors Bundó, mestra de primària, i Griselda Ruiz, treballadora de la Biblioteca, ha seleccionat 10 punts d'entre tots els participants. Els punts participants en aquesta edició es poden veure exposats fins al dia 21 a la biblioteca.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00