Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/12/2015

Matriculacions per als cursos monogràfics i de llengua instrumental de l'Escola Oficial d'Idiomes

Xinès i angles en el segon quadrimestre dels cursos monogràfics i llengua instrumental de l'EOI Xinès i angles en el segon quadrimestre dels cursos monogràfics i llengua instrumental de l'EOI

Del 18 al 21 de gener l'EOI obre les inscripcions per al segon quadrimestre d'anglès i xinès

L'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) obre del 18 al 21 de gener de 2016 el període de matriculació per al segon quadrimestre dels cursos monogràfics i de llengua instrumental d'angles i xinès.

Els cursos que s'ofereixen són:

- anglès. English through cinema and film

Per millorar i practicar l'anglès mitjançant escenes emblemàtiques de pel·lícules rellevants del cinema anglosaxó (V.O.), amb tasques que faran practicar la comprensió i producció oral, i enfocades al nivell avançat d'EOI pel que fa a tòpics, vocabulari i gramàtica. Adreçat a alumnat que estigui cursant algun dels nivells avançats de l'Escola Oficial d'Idiomes (4t i 5è) o a alumnat extern que tingui un nivell equivalent.

- anglès. More time to talk

Curs enfocat a la millora de la competència comunicativa oral en idioma anglès. Dirigit a persones que com a mínim tinguin acreditat un nivell B2 (Certificat de Nivell avançat d'EOI o equivalent). Qui no pugui acreditar el nivell d'anglès exigit haurà de presentar-se a una prova oral per poder accedir al curs. L'objectiu principal del curs és millorar l'expressió oral i adquirir diverses habilitats comunicatives en l'àmbit de discussions i interaccions diàries, en debats i finalment, en el de les presentacions en públic. L'alumnat tindrà l'oportunitat d'ampliar el seu vocabulari, millorar la pronunciació, practicar estratègies d'organització del discurs i explorar aspectes de llenguatge no verbal.

- xinès. Em sona a xinès!

Aquest curs és una oportunitat per a les persones que tenen interès en conèixer els caràcters xinesos, una cultura mil·lenària i obrir-se a nous mercats laborals. El curs està adreçat a principiants absoluts.


Les persones interessades en matricular-se cal que s'adrecin directament a la secretaria de l'escola , al carrer de l'Àncora, 29 (Institut de Baix-a-mar). L'horari és, al matí, de dilluns a divendres de 10 a 13 h, i a la tarda, dimarts, dimecres i dijous de 16 a 19 h. Les places són limitades i les sol·licituds s'admetran per ordre d'arribada.

Trobareu tota la informació aquí.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00