Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/05/2013

Avui s'inicia el període de presentació de candidatures per ser paborde de la Festa Major 2014

Acte de presa de procuració dels pabordes de la Festa Major Acte de presa de procuració dels pabordes de la Festa Major

Entitats i particulars podran optar a ser una de les set persones organitzadores de la festa. El termini de presentació de candidatures finalitzarà el 20 de juny

Avui, dimarts 28 de maig s'obre oficialment el període per presentar les candidatures per ser paborde de la Festa Major 2014, que restarà obert fins el proper 20 de juny. Amb les modificacions incorporades l'any 2013 arran del procés participatiu sobre el model d'organització i gestió de la Festa Major organitzat l'any passat per l'Ajuntament de Vilanova, qualsevol persona pot optar a ser organitzadora de la festa.

Tant particulars com representants d'entitats registrades han de presentar la seva sol·licitud a través del web vilanova.cat o a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, OAC. En aquesta sol·licitud caldrà explicar les motivacions per presentar la candidatura i adjuntar una fotografia.

L'elecció dels 7 Pabordes 2014 es planteja amb la següent convocatòria de candidatures:

• 3 Pabordes representants de la ciutadania. Qualsevol ciutadà/ana major de 18 anys podrà presentar la seva candidatura.

• 4 Pabordes representants de les entitats i associacions. Qualsevol entitat o associació registrada al Registre d'entitats de la ciutat podrà presentar el seu candidat/ta.

Un cop acabat el termini de presentació de candidatures, que finalitza el 20 de juny, els 4 pabordes representants de les entitats seran escollits per les mateixes entitats que així ho hagin sol·licitat en un acte de votació de candidatures previst pel dimecres 3 de juliol. Per assistir a aquest acte i poder votar, les entitats han de tramitar una sol·licitud de vot a través de la Carpeta Ciutadana o de l'OAC. Les entitats o associacions que no hagin presentat candidatura també podran assistir a la votació i tindran dret a vot sempre que ho hagin sol·licitat.

Per altre banda, els 3 Pabordes representants de la ciutadania seran escollits per la junta de Portaveus en funció del perfil expressat en les candidatures presentades.

El darrer Ple Municipal de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú del mes de juliol nomenarà els Pabordes escollits en ambdues votacions. Els set Pabordes prendran possessió de la seva responsabilitat en l'Acte de Presa de Procuració, que se celebrarà el proper 6 d'agost al saló de Plens de l'Ajuntament, moment en que els Pabordes 2013 cessaran en el seu càrrec.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00