Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/10/2015

La Nit del Turisme i Comerç arriba a la quarta edició el pròxim dijous 5 de novembre

Es presentarà el nou sistema de fidelització i dinamització de negocis Hola Vilanova

El proper dijous dia 5 de novembre, a les 9 del vespre, es celebrarà la IV Nit del Turisme i el Comerç de Vilanova i la Geltrú al restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú. Aquest esdeveniment està organitzat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Estació Nàutica, Viu Comerç, Gremi d'Hostaleria, Menja't Vilanova i ADEPG. Es tracta de la trobada anual dels sectors comercial i turístic de la ciutat, que compta amb els agents econòmics de la ciutat que formen part de la Taula de Turisme i Comerç. 

El format de l'acte serà un sopar on es farà un reconeixement a empreses de diferents sectors de la ciutat en les categories de: Innovació, trajectòria, comunicació, projecte de promoció ciutat i menció especial. Els candidats al premi a la Innovació són Gelats Llorens, Canelonia, iBe Happy. Opten al premi a la Trajectòria, Joieria Maestre, Restaurant Can Gatell i Roc Roi. El premi a la Comunicació se'l disputaran Aqua, Pepa Jaleo, i Portal d'en Roc. I el premi a la Promoció de Ciutat té com a candidats Pastisseria Blanch, La Farmàcia, i La Daurada Beach Club. Finalment es lliurarà una Menció Especial a un establiment turístic o comercial de Vilanova i la Geltrú 

L'acte comptarà amb la presència de Felip Puig, Conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya; Miquel Forns, Diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona; Xavier Espasa, Director de l'Agència Catalana de Turisme, o Josep M. Recasens Director General de Comerç. També hi seran presents l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras; el primer tinent d'alcalde, Juan Luís Ruiz, i el regidor de Promoció Econòmica i Projecció Exterior, Gerard Figueras. 

Un dels atractius de la nit serà que servirà de mar per a presentar "Hola Vilanova", un sistema de fidelització i dinamització de negocis i territoris, multi plataforma online i offline, multi suport i multi dispositiu, que pretén fomentar i generar activitat econòmica a les empreses del sector, tant des de la promoció de destí, com des de la vesant de la fidelització. És un ambiciós projecte de ciutat que implica els diferents agents del sector comercial i turístic. Hola Vilanova és un projecte desenvolupat conjuntament per Viu Comerç, Gremi d'Hostaleria de Vilanova, Menja't Vilanova i Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú amb la col•laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú .
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00