Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/03/2017

Les biblioteques recullen 216 brics de llet per a l'Economat

Aquesta edició de la campanya va acabar el passat dia 6  Aquesta edició de la campanya va acabar el passat dia 6

La Xarxa de Biblioteques Municipals ha tornat a organitzar la campanya solidària 'Llet per revistes' en col·laboració amb Serveis Socials

Les biblioteques municipals de VNG, Joan Oliva i Armand Cardona, han recollit 216 brics de llet per a l'Economat amb l'acció ‘Llet per revistes'. Des del 6 de febrer fins al 4 de març s'ha desenvolupat aquesta nova edició de la campanya solidària, en col·laboració amb els Serveis Socials municipals. La iniciativa consistia en oferir tres revistes a tothom qui portés un litre de llet per a l'Economat de VNG, coincidint amb la renovació de l'arxiu de les biblioteques.

Es tracta d'una manera solidària de donar sortida a totes les revistes que es retiren de l'arxiu periòdicament, posant-les a disposició de la ciutadania que hi pugui estar interessada, i col·laborant amb el projecte de lliurament de queviures a les famílies més necessitades de la ciutat.

Tant des de les biblioteques municipals com des del Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament es valora molt positivament aquesta iniciativa i la resposta tan positiva de la ciutadania, que mostra la seva solidaritat amb aquelles famílies amb menys recursos.

L'Economat està gestionat per Càritas Interparroquial de VNG sota la modalitat d'un supermercat, on les persones i famílies derivades des dels Serveis Socials municipals poden anar a buscar una quantitat d'aliments predeterminada, i escollir, amb un sistema de punts, els productes que més s'ajusten a les seves necessitats. Aquest sistema garanteix un complement a l'alimentació bàsica de les famílies de Vilanova i la Geltrú amb ingressos insuficients o nuls.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00