Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/01/2017

Espectacle de clown i concert de Festa Major d'hivern, aquest cap de setmana

Rhumia és la segona part de l'exitós espectacle Rhum, i ha guanyat un premi Zirkólika       Rhumia és la segona part de l'exitós espectacle Rhum, i ha guanyat un premi Zirkólika

La programació d'arts escèniques no s'atura, i enllaça les festes de Nadal amb la festa dels Tres Tombs

La programació cultural "Escena" col·labora amb els Tres Tombs, i és que les dues activitats programades porten el segell del Tres Tombs i s'inclouen dins el programa de la Festa Major d'Hivern de la ciutat.
Per començar, divendres 13 a les 21 h al Teatre Principal, la companyia Rhum & Cia porta l'espectacle Rhumia, guanyador d'un premi Zirkólika 2016.
Després de l'èxit de Rhum, un espectacle d'homenatge al pallasso "Monti", la companyia Rhum & Cia ens torna a sorprendre amb aquest espectacle, la segona part de la seva "biologia clownesca".
Una companyia "inestable" de pallassos que segueix la línia marcada per Rhum i porta a escena la segona part d'un díptic clownesc. És una creació autònoma i independent de la primera, tot i compartir-hi els mateixos personatges i uns ingredients que van de l'humor i els jocs de paraules a la música, tot embolcallat amb grans dosis de tendresa i emoció. Entrades clàssiques del teatre de clown i números nous creats per la companyia prometen un espectacle per a petits i grans que segur que tindrà, com a mínim, l'èxit del Rhum original.
L'espectacle, en català i castellà, està dirigit per Martí Torras, i interpretat per Jordi Martínez, Joan Arqué, Pep Pascual, Roger Julià i Mauro Paganini. És una coproducció del Grec 2016 Festival de Barcelona, Velvet Events i Teatre Lliure.

Les entrades es poden adquirir a www.elprincipal.cat

I diumenge arriba el Concert dels Tres Tombs, de la mà de la Banda de Música Mestre Montserrat.
La Banda és una formació musical molt propera al gran públic, i ofereix un concert de música de banda que organitza l'Associació dels Tres Tombs amb motiu de la Festa de Sant Antoni Abat, patró d'aquesta ciutat. El programa inclou les peces "Cielo Andaluz", de Pascual Marquina Narro; "Pisa", de Jacob de Haan; "La Vita è Bella" de N. Piovani amb arranjaments de Lorenzo Pusceddu; "Il Carnevale di Venezia, tradicional amb arranjaments de Reinter; "The Lion King", de Hans Zimmer amb arranjaments de John Higgins; "El Vals de les flors", de Tchaikovsky; "La Corte del Faraón", de Vicente Lleó amb arranjaments de Teo Aparicio; i "La Boda de Luís Alonso", de J. Giménez.
Banda Mestre Montserrat 250
El concert, sota la direcció d'Emilio Serrano, es farà diumenge 15 a les 19 h a l'Auditori Eduard Toldrà, i podeu comprar les entrades a www.auditoritoldra.cat

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00