Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/06/2013

La vuitena edició de la Nit de l'Esport premia els millors esportistes de la ciutat

Els premiats a la Nit de l'Esport    Els premiats a la Nit de l'Esport

L'acte està organitzat per Canal Blau i l'ajuntament de Vilanova

L'Auditori de Neàpolis es va quedar petit per celebrar la vuitena edició de la Nit de l'Esport. Aquesta gala, que està organitzada per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i Canal Blau, pretén reconèixer aquelles entitats i persones relacionades amb el món l'esport de Vilanova i que han contribuït amb la seva tasca i èxits a donar-li repercussió a tots els nivells. 

La nit es va iniciar amb el lliurament del premi Adarró a Joan Ramón Gàlvez, que reconeixia la seva implicació en l'esport vilanoví, treballant d'una forma altruista pel seu foment i els seus valors. 

A continuació va ser el torn dels premis Far, que van recaure sobre ACELL, Special Olympics Catalunya i els seus voluntaris, TEGAR i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per la organització d'aquest esdeveniment.

Els premis Pasifae van destacar aquells o aquelles esportistes que en categories absolutes han estat campions o campiones de Catalunya, han pujat al podi en campionats d'Espanya o torneigs de nivell superior, així com aquells equips que han aconseguit ascensos de categoria. Els reconeixements a col·lectius van recaure sobre el SEL Vilanova (Rugby); Voleibol femení del CEVG; RDI Vilanova Barri de Mar femení (futbol sala); Korfball CEVG, Club Tennis Taula Vilanova; Lourdes Pérez i Carles Jordà (parella de bridge Gran Penya); segon equip d'escacs de la Gran Penya; Show Grups Patinatge de la Fundació i l'Escola de Taekwondo Chois Vilanova. 

A nivell individual els premiats van ser Nil Mas (vela); Marc Duran (tennis taula); Ricard Masabeu i David Téllez (motonàutica); Jesús i Adrià Tremps (motonàutica); Patrícia Romero (hípica); Óscar Sorio (petanca); Igor Ruiz de Castañeda (Karate); Raül Colorado (natació); Dídac Llambrich (natació). 

Una de les novetats de l'edició d'enguany va ser el lliurament dels Premis Volerany, que reconeixen la trajectòria d'esportistes, persones i entitats relacionades al món de l'esport i que han destacat a nivell federat i popular. Aquests guardons van recaure sobre la Gran Penya (futbol sala); Dímac Bar Serranito (Trofeu Primavera); Óscar Ruíz (hoquei patins); José Coronado; Antoni Pineda (ciclisme); Ansenio Resa (futbol sala femení); Club Alfa Tegar; Vinyet Noguero (atletisme); AE Talaia (excursionisme); Salva Fort (korfball); Jordi Amell (billar); entitat Junts en Acció (tasca inclusiva de persones amb discapacitat dins del món de l'esport); Unitat de Medicina Esportiva del Consorci Sanitari del Garraf; Endimari-Canpistraus i Cota Zero (Canicross i Cursa dels Colls) i Carles Valldosera (futbol). 

La nit es va tancar amb el lliurament dels premis al millor esportista masculí, que va recaure sobre Òscar Ruiz (hoquei patins) per davant de Miquel Salvó (bàsquet) i Marc Duran (tennis taula). La millor esportista femenina va ser Vinyet Noguero, que va estar nominada amb Marta Calafell (takwondo) i Tamara Gutiérrez (korfball). 

Per altra banda, Isma Ripoll (rugby) va ser nomenat com a millor entrenador per davant d'Antonio Pineda (ciclisme) i Hernan Siancalèpore (voleibol), mentre que Pati Miret (hoquei patins) va se la guanyadora en la categoria de millor progressió superant a Ester Surralles (futbol) i Mohamed Elouahabi. 

Consulta l'àlbum de fotos 

Consulta la retransmissió de la gala
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00