Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/05/2017

Música de cinema i un espectacle familiar, les propostes per a aquest cap de setmana

Un concert de pel·lícula a l'Auditori Un concert de pel·lícula a l'Auditori

L'Auditori i el Círcol catòlic acullen diumenge els dos espectacles de la temporada d'arts escèniques

 Aquest cap de setmana la proposta d'Escena ens porta Música de cine: les millors bandes sonores de la història arranjades per a orquestra de 10 músics, amb l'orquestra Gio Ensemble i Marc Timón.
Es podran escoltar algunes de les millors bandes sonores de la història, com la suite de La La Land, Harry Potter, E.T., James Bond, Indiana Jones, Moon River, The piano, Titanic, Out of Africa, Ghost, Allò que el vent s'endugué, Psicosis, El Bueno, el feo y el malo, El padrino, Casablanca, L'últim Emperador, Sakamoto, El senyor dels anells, Piratas del Carib, Galdiator, La vida és bella, La llista de Schindler o Star Wars. És difícil escollir quina d'aquestes bandes sonores ens agrada més, quina ens evoca més records i quina ha transcendit més la seva pel·lícula. El compositor, director d'orquestra i guanyador de tres Jerry Goldsmith Awards, Marc Timón, lidera el GIO Ensemble en la interpretació de les millors bandes sonores de la història arranjades per ell mateix. Actualment treballa a Sonic Fuel Studios, a Hollywood, on és l'orquestrador de la sèrie "Agent Carter" per Marvel TV.
Podeu trobar més informació sobre el concert, l'orquestra i el compositor en aquest document.
El concert serà diumenge, 7 de maig, a les 19 h a l'Auditori Eduard Toldrà.
Les entrades es poden comprar a www.auditoritoldra.cat

I, per als més petits, La Xarxa organitza un espectacle familiar al Círcol Catòlic. També serà diumenge, a les 17.30 h, amb la companyia Les Bianchis. L'espectacle "Les supertietes" ens mostra la història de la Queralt, una investigadora peculiar, que ha de ser tieta. Per això demana ajuda a les seves amigues que ja són tietes, una empresària i una àrbitre de futbol, per descobrir amb contes i màgia com ser una "supertieta". L'espectacle compta amb contes d'Empar Moliner i dues cançons d'Arnau Vallvé.
Les entrades es vendran una hora abans, i dissabte de 18 a 19.30 h, a les taquilles del Círcol Catòlic.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00