Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/09/2015

La Catalonia Film School presenta els esdudis de Grau en Cinematografia i Arts Escèniques a Neàpolis

La regidora d’Innovació, Ariadna Llorens, parla durant la presentació del nou curs del suport municipal per aconseguir formació de postgrau pública a la ciutat

L'escola de cinema i arts escèniques amb seu a Neàpolis, la Catalonia Film School, ha presentat aquest matí a l'auditori de Neàpolis els nous Graus en Cinematografia i Arts Escèniques a l'alumnat que aquest curs iniciarà els seus estudis de formació professional i superior en aquest centre. La regidora d'Innovació i Tecnologies de la Informació i la Comunicació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens, ha donat la benvinguda als nous alumnes del primer curs, una quarantena, dels quals un 50 per cent són estudiants de la ciutat mentre que la resta provenen de Barcelona, Igualada, Calafell o El Vendrell, entre d'altres localitats.

Per a la regidora d'Innovació "és important que Neàpolis aculli el projecte de la Catalonia Film School perquè és un element més que s'integra en aquesta voluntat que tenim com a Ajuntament que VNG sigui una ciutat campus de coneixement". En aquest sentit, Ariadna Llorens ha parlat de la voluntat municipal que aquests graus que actualment es poden cursar en aquest centre privat esdevinguin, en forma de postgrau o màster, titulacions públiques que es puguin impartir a través de la UPC. La regidora d'Innovació ha manifestat que "volem que la ciutat tingui algun postgrau de tipus públic de l'àmbit cinematogràfic".

Durant la presentació del nou curs la directora de la Catalonia Film School, Andrea Ancibar, ha destacat que "el primer curs d'ambdós graus d'aquest nou curs 2015-2016 s'inicien havent assolit el 100% de matrícula de les places ofertades" i ha explicat que a banda d'aquests titulacions, l'escola també ofereix un Màster en Cinematografia Digital i Continguts Transmedia, entre d'altres cursos.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00