Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/12/2014

La Fundació Unió d'Esport Base Vilanova i la Geltrú presenta la secció de patinatge artístic i dansa

Secció de patinatge artístic i dansa de la Fundació Secció de patinatge artístic i dansa de la Fundació

La secció compta amb un centenar de patinadores en diferents categories i modalitats

Divendres la secció de patinatge artístic i dansa de la Fundació Privada Unió d'Esport Base Vilanova i la Geltrú va fer la presentació oficial de les seves patinadores. La pista del Centre Cívic i Esportiu de la Collada-Els Sis Camins va acollir l'exhibició, presentació i foto oficial de les esportistes del club. A l'acte hi va assistir la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà.

Durant l'exhibició es va nomenar totes les integrants de la secció, un total de 100 patinadores de les categories d'Iniciació A, B, C, D i categories. Així com les integrants de Show cadet, juvenil, petit i els dos quartets. F¡nalment el club va nomenar les integrants de les modalitats de Solo dance iniciació; intermig i categories i les més petites del club, patinadores de l'Escola Pia, que formen part de l'entitat des del mes de setembre.

Una foto de família de les esportistes amb les entrenadores, delegades, representants de la Fundació i la regidora Blanca Albà, va cloure la vetllada de presentació.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00