Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/07/2015

El Juanita's sedueix amb un programa de més de quinze activitats

   Grup d'Skater's al Juanita's     Grup d'Skater's al Juanita's

La tercera edició del festival tanca dos dies d'activitats aconseguint els objectius previstos en quant a oferta i participació de públic

El parc i la platja de Ribes Roges ha estat el marc on enguany s'han concentrat les activitats proposades pel Juanita's Vilanova Beach Festival.

Paddle Surf El cap de setmana de l'11 i 12 de juliol el festival d'esports de lliscament, impulsat per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i pioner a Catalunya, ha acollit una quinzena d'activitats diferents que, en el seu conjunt han rebut una resposta molt alta per part del públic, registrant un miler de participants al llarg dels dos dies.

grup rescat caní Les propostes que tenien el mar com a principal protagonista (surf, caiac, paddle surf, vela i llaguts) van esgotar ràpidament la disponibilitat de places. També el grup de rescat aquàtic caní, present aquest any per primera vegada al Juanita's, va resultar una activitat molt demanada pels nens i nenes, tot i que calia que anessin acompanyats d'un adult. Aquest era el primer cop a Catalunya que un equip de gossos socorrista eren en una platja fent tasques de vigilància i salvament.

L'activitat dirigida pel Circ Saltimbanqui, una de les novetats d'aquesta edició, es va omplir de públic familiar que va poder gaudir del circ acrobàtic. El mateix va succeir amb el taller d'estels i les volades en grups, organitzades pel Ventilador i l'Agrupació Mútua. Dues activitats que van tenir una molt bona acceptació per part del públic infantil i adult.
taller de circ En el bosquet del parc de Ribes Roges, l'associació Catliners va instal·lar diverses línies de slakeline, tant per ensenyar els principis de la tècnica als novells, com per aquells que ja tenen nocions i busquen perfeccionar-se.

Criterium Fixed Pel que fa a les activitats relacionades amb el lliscament sobre rodes, va causar molta expectació la cursa ciclista Fixed que tenia com a escenari el port de Vilanova. El seu traçat ràpid i tècnic va permetre veure una prova de molt alt nivell, en la qual hi van participar ciclistes vinguts de diferents punts de la geografia espanyola. La prova masculina va comptar amb una quarantena de participants, mentre que la femenina ho va fer amb sis experimentades corredores, satisfetes de poder comptar amb una categoria pròpia.

onada Bestial Wolf, Hoobysport, Snowfun i Longschool es van encarregar d'omplir les pistes del parc de Ribes Roges d'skates, longboards i scooters, amb circuits d'aprenentatge, perfeccionament i organitzant competicions entre els assistents. Les tardes de dissabte i diumenge van ser els moments on més es va poder gaudir d'aquestes activitats. A més, dissabte a la tarda, es va fer una simulació de l'ona surfera (tarp) gràcies a la qual els skater's podien lliscar simulant el pas per dins el tub d'una onada del mar.

marxa nòrdica Altres novetats d'aquesta edició del Juanita's Vilanova Beach Festival van ser les kick bikes, el nòrdic walking i l'esqui nòrdic amb rodes, una activitat organitzada per Feliu Funollet, que va despertar molta curiositat entre el públic, pel contrast que suposa veure persones fent esqui nòrdic sobre l'asfalt.

Dissabte a la nit, en la zona village del mateix parc de Ribes Roges, els que ho van voler van poder sopar una fideuà cuinada pels membres de l'associació de Llaguts de VNG i, posteriorment, gaudir de la projecció del documental “La primera ola” sobre els pioners del surf a Espanya. Aquesta pel·lícula es va projectar en primícia al Juanita's, després de ser estrenada al Festival de Donosti de surf.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00