Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/06/2013

Darrers dies per visitar l’exposició 'Va de contes!'

5+5 Obra contemporània sobre paper 5+5 Obra contemporània sobre paper

La Sala ofereix també una visita comentada a l'exposició '5+5 Obra contemporània sobre paper'

Aquest diumenge acaba l'exposició d'il·lustració infantil Conte va! Va de Contes al Centre d'Art Contemporani La Sala. Una exposició col·lectiva que presenta els treballs de disset professionals de renom de la il·lustració infantil.

A la mostra s'hi poden veure obres de Sebastià Serra, Carles Hernàndez, Joan Thelorius, Glòria Fort, JuanolO, Jordi Sunyer, Mercè Canals, Lluís Ferré, Òscar Julve, Mariona Cabassa, Marta Balaguer, Cristina Losantos, Jordi Vila Delclós, Roger Zanni, Lluís Amaré, Ignasi Blanch i Rosa del Rey.

Organitzada per l'Associació pel foment de la literatura infantil Judit Sendra Garcia, l'exposició es podrà visitar fins al 9 de juny de 2013.

El mateix diumenge 9 de juny, a les 12 h, tindrà lloc la primera de les visites comentades a la mostra 5+5 Obra contemporània sobre paper, un projecte expositiu col·lectiu que reuneix cinc artistes xineses i cinc artistes catalanes que treballen sobre un mateix suport, el paper.

La visita estarà conduïda per una de les artistes xineses i una de les catalanes, una bona oportunitat per conèixer de primera mà les obres i les tècniques de treball que han utilitzat les artistes en el seu treballs.

L'activitat és gratuïta i no cal reserva prèvia. La propera visita comentada està programada per al divendres 5 de juliol, a les 20 h.

La mostra es podrà visitar fins al 14 de juliol de 2013 al Centre d'Art Contemporani La Sala.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00