Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/02/2015

Neàpolis a punt per al MWC 2015

  Imatge del MWC 2014 Imatge del MWC 2014

Vilanova i la Geltrú tornarà a tenir presència a l'aparador mundial de la telefonia mòbil mitjançant l'Agència Pública d'Innovació Neàpolis a l'Estand Catalonia

Vilanova i la Geltrú tornarà a ser present, per quart any consecutiu, al Mobile World Congress (MWC) que se celebrarà durant la setmana vinent a Barcelona. Del 2 al 5 de març l'Agència d'Innovació Pública Neàpolis ocuparà un espai a l'Estand Catalonia de la Generalitat de Catalunya, juntament amb una cinquantena d'empreses i centres d'investigació i tecnologia del país.

L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras i la regidora de Societat de la Informació, Ariadna Llorens seran presents a l'estand de Neàpolis amb l'objectiu de mantenir reunions i trobades amb empreses i institucions del sector TIC, aprofitant que el MWC és el principal aparador internacional del sector. En aquest sentit durant la setmana vinent està previst que es realitzin una quarantena de reunions "per trobar nous socis i desenvolupar projectes", segons ha afirmat l'alcaldessa de VNG.

Per la seva banda Ariadna Llorens ha destacat la participació per quart any consecutiu al MWC la qual cosa evidencia que "som un dels referents de la Generalitat en la seva estratègia TIC de país". Per a la regidora Llorens és important que Vilanova i la Geltrú "sigui la única ciutat, a excepció de Barcelona, que està incorporada a la comunitat mòbil de Catalunya".

El MWC que se celebra a Barcelona és la principal finestra al món TIC. La fira compta amb més de 2000 expositors i amb un públic assistent de 90.000 persones.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00