Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/05/2014

L'Ajuntament de Vilanova i el Consell Comarcal del Garraf sumen esforços en la gestió del servei de transport adaptat

Ja fa anys que Ajuntament i Consell Comarcal col·laboren en aquest sentit    Ja fa anys que Ajuntament i Consell Comarcal col·laboren en aquest sentit

El servei de transport adaptat, que presta l'Oficina Local de Creu Roja a Vilanova, trasllada 18 persones de la ciutat amb mobilitat reduïda

El Consell Comarcal del Garraf i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú han signat avui un conveni de col·laboració per a la gestió del servei de transport adaptat, que l'Ajuntament ha de facilitar a les persones amb dependència o amb dificultats de mobilitat.

Juan Luis Ruiz, president del Consell Comarcal del Garraf ha agraït a l'Ajuntament de Vilanova "la voluntat de concertar polítiques comunes, que ens permet ser més eficaços i optimitzar els escassos recursos que actualment tenen les administracions".
Per la serva part, l'alcaldessa de Vilanova, Neus Lloveras, ha destacat la col·laboració entre les dues administracions, "que demostra que tenim les mateixes prioritats de treballar pel benestar de les persones", i ha comentat que "hem de treballar per complementar-nos al màxim, aprofitant al màxim els recursos, i cadascú fent allò que fa de manera millor".

El servei de transport adaptat, que presta l'Oficina Local de Creu Roja a Vilanova, trasllada 18 persones amb mobilitat reduïda d'aquesta ciutat, que es desplacen a l'Associació Espiga Penedès de Vilafranca, a la Fundació Ave Maria de Sitges o al menjador social de Can Pahissa.

El finançament d'aquest servei es distribueix entre les aportacions de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Consell Comarcal, les persones usuàries i els centres, d'acord amb les taxes aprovades pel Ple del Consell Comarcal.

Aquest treball de cooperació institucional entre el Consell Comarcal i l'Ajuntament de Vilanova es planteja en el marc dels serveis i programes inclosos al contracte programa del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya, en matèria de serveis socials.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00