Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/09/2015

Nous tallers per fer del canvi una oportunitat

Els tallers ajuden a ampliar les tècniques comunicatives     Els tallers ajuden a ampliar les tècniques comunicatives

L'objectiu d'aquests tallers gratuïts és potenciar les nostres capacitats i habilitats per millorar les relacions

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha programat per a mitjans d'octubre l'acció formativa "Com fer del canvi una oportunitat", després de la bona acollida que han tingut en anteriors edicions.

Aquest tallers gratuïts, dinàmics i participatius, tenen com a objectiu millorar l'autoconeixement i facilitar eines per tal de gestionar les emocions i establir millors relacions, ampliar les tècniques comunicatives per aconseguir empatia, i analitzar els conflictes diaris per entendre'ls i afrontar-los de la manera més positiva possible.

Els tallers, de deu hores, estan impartits per dues professionals del Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, expertes en gestió alternativa de conflictes. Seran 5 sessions de dues hores els dimarts i dijous del 15 fins al 29 d'octubre, de 10 a 12 h al Centre Cívic La Geltrú, o bé de 17.30 a 19.30 h al Centre Cívic Molí de Vent.

El tallers estan oberts a tota la ciutadania, i són especialment interessants per a membres d'entitats i associacions veïnals, comunitats de propietaris, així com d'altres organitzacions i col·lectius interessats en conèixer millor la pròpia manera de comunicar-se, prendre més consciència de les relacions, i mantenir-les més satisfactòriament.

Per més informació o inscripcions, cal adreçar-se al Servei de Convivència i Equitat, al telèfon 93 814 00 00, extensió 3370, o bé adreçant un correu electrònic a convivencia@vilanova.cat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00