Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/06/2010

VNG ha acollit la X Trobada Internacional de Prevenció i Salut Laboral

La trobada s'ha celebrat a la Biblioteca-Museu Víctor Balaguer La trobada s'ha celebrat a la Biblioteca-Museu Víctor Balaguer

L'Ajuntament de VNG ha col·laborat una vegada més en aquest fòrum d'investigació sobre els riscos en el treball

Aquest migdia s'ha celebrat la cloenda de la X Trobada Internacional de Prevenció i Salut Laboral, que ha tingut lloc a Vilanova i la Geltrú aquesta setmana. Les jornades han estat un punt de debat i intercanvi d'experiències entre investigadors, tant professionals del país com de diversos organismes internacionals, sobretot de l'Amèrica llatina.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha col·laborat un any més en la iniciativa, un fet que ha agraït la directora de l'encontre, la doctora Mª Àngels Carrión. El segon tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Local i Promoció de la Ciutat, Tomàs Álvaro, ha remarcat la implicació dels treballadors i treballadores municipals per donar suport a la celebració d'esdeveniments com aquest. Així mateix ha felicitat l'organització i ha reclamat "no abaixar la guàrdia" en l'estudi i la prevenció dels riscos laborals.

La trobada s'ha celebrat des de dilluns a la Biblioteca-Museu Víctor Balaguer i s'hi han presentat els últims treballs sobre la prevenció en riscos laborals i la promoció de la salut en diferents sectors. Segons la doctora Mª Àngels Carrión, els deu anys de celebració d'aquest fòrum d'investigadors ha donat com a fruits la publicació de 450 treballs, la publicació de nou llibres i la participació en l'impuls de diversos organismes internacionals d'investigació.

A banda de l'Ajuntament de la ciutat, també han col·laborat en el desenvolupament del certamen el Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials (CETIVG), l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de la ciutat (ESPEVG) i el sindicat Metges de Catalunya. 

Descarrega't la foto.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00