Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/07/2015

Dimarts se celebra la primera reunió pel Pacte Social

Aquesta és una de les primeres accions del nou govern de la ciutat    Aquesta és una de les primeres accions del nou govern de la ciutat

Les entitats de la ciutat estan convocades per establir mecanismes participatius per a confegir les polítiques socials dels propers anys

El govern de la ciutat ha convocat les entitats a una primera reunió per establir conjuntament un Pacte Social que estableixi mecanismes per a la presa de decisions compartides amb les entitats que treballen en l'àmbit social de la ciutat en base al diàleg i la transparència.

La cita és aquest dimarts 7 de juliol a les 18 h a la Sala d'Actes de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú, i s'espera que hi assisteixin totes les entitats interessades en implicar-se i participar en aquest procés.

A la reunió es presentarà un document inicial elaborat a partir de quatre plans vigents: el Pla Local de Joventut (2012-2016), el Pla Local de la Infància i l'Adolescència (2013-2018), el Pla Local per a la Inclusió Social (2013-2015) i el Pla Local d'Habitatge (2013-2018). Es tracta d'un punt de partida que es treballarà conjuntament amb les entitats, a les quals es demanarà propostes i la seva implicació, per a confegir les polítiques socials dels propers quatre anys a la ciutat.

Dins del Pacte Social està prevista l'elaboració d'un Pla de Xoc d'Emergència Social que garanteixi les prestacions socials bàsiques a les famílies amb menys recursos. Aquest Pla es començarà a treballar amb les entitats, i de manera paral·lela i complementària al PAM i al pressupost municipal, a partir del mes de setembre.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00