Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/03/2017

El CUM programa un curs sobre 'Diagnosi d'edificis i intervencions d'urgència'

S'ha programat una segona edició del curs després que la primera hagi exhaurit el nombre de places previstes

Del 8 al 22 de març de 2017, durant tres sessions de treball l'auditori de Neàpolis acull el curs ‘Diagnosi d'edificis i intervencions d'urgència' programat en el marc del Campus Universitari de la Mediterrània. Prèviament a l'inici de la primera jornada del curs, la regidora d'Innovació i TIC de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens, en va fer la presentació destacant "l'oportunitat de disposar de formació específica en matèria d'edificis i de les seves patologies estructurals, així com de les decisions a prendre en situacions de risc". A banda, la regidora Llorens va destacar el fet que "aquest és un curs adreçat a professionals tècnics d'administracions locals i cossos d'Emergència i Seguretat, com són efectius dels Bombers de la Generalitat, que en l'exercici de les seves funcions requereixen prendre decisions sobre edificis públics i privats amb les conseqüències que aquestes comporten".

La proposta formativa d'aquest primer curs sobre ‘Diagnosi d'edificis i intervencions d'urgència' preveu abordar aspectes com les lesions estructurals dels edificis, coneixements per diagnosticar edificis de manera solvent o coneixements transversals relacionats amb les intervencions d'urgència en edificis en mal estat.

En aquesta primera edició del curs s'han superat el màxim d'alumnat previst, una cinquantena de professionals tècnics, de manera que s'ha programat una segona edició que es farà durant el mes de maig de 2017.

Aquest curs del CUM és gratuït i l'imparteix Fèlix Ruiz, doctor Enginyer Civil, Arquitecte Tècnic i Enginyer d'Obres Públiques.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00