Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/04/2011

Obertes les inscripcions per les activitats dels centres cívics

Taller de maquillatge als centres cívics Taller de maquillatge als centres cívics

S'ofereixen més de 160 cursos per a petits i grans, a més a més de xerrades, exposicions i serveis

La Xarxa de Centres Cívics manté obertes les inscripcions per a les activitats de primavera. Destaquen les activitats infantils de la Setmana Dolça, durant les vacances escolars de Setmana Santa. Els tallers, adreçats a infants a partir de 3 anys, inclouen taller de fer mones, de pintar ous i de xocolata.

També per a infants hi ha propostes de cursos d'anglès, contes, ioga, gim-jazz, llenguatge de signes, màgia, manualitats o postres, entre d'altres. I per als adults, s'ofereixen més de 160 propostes de cursos de totes les temàtiques: cuina, culturals, d'activitats físiques, gràfiques o manuals i amb propostes noves com el curs d'imatge personal, que es pot fer al Centre Cívic i Esportiu La Collada-Els Sis Camins.

A part dels cursos, la Xarxa de Centres Cívics ofereix també xerrades de temes d'interès, com per exemple l'experiència de l'adopció des del punt de vista de les persones adoptades, o també les activitats de la campanya "És aquest el món que vols?", que organitzen les entitats per una Vilanova i la Geltrú més solidària.

78 receptes per un euro

D'altra banda, s'hi organitzen exposicions, ludoteques i els espais Connecta't d'accés a Internet i espai wifi. A més a més en qualsevol centre cívic es pot comprar per només un euro el llibre de cuina Jo cuino, tu cuines, cuinem?, amb 78 receptes proposades per persones que utilitzen habitualment algun dels equipaments de la xarxa.

En els centres cívics es pot recollir el llibret amb totes les activitats de primavera. També és disponible a l'Oficina d'Atenció Ciutadana i a la web de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00