Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/04/2014

Èxit de participació a la Pedalada Cicloturística per la carretera del pantà de Foix

El grup de ciclistes moments abans de la sortida  El grup de ciclistes moments abans de la sortida

Dues-centes cinquanta persones van gaudir del bon temps i del paisatge per on va transcorre la ruta ciclista

El bon temps va acompanyar les 250 persones que aquest diumenge van participar a la primera edició de la Pedalada Cicloturística al Pantà de Foix.

La gran majoria dels participants van completar el recorregut de 40 quilòmetres, amb inici al nou circuit ciclista d'entrenament, situat entre el camí de les masia en Cabanyes i el carrer del Bages, i que els va portar per la carretera del pantà de Foix fins el municipi de Castellet. A partir d'aquí la ruta es va endinsar per camins rurals agrícoles, de gran valor paisatgístic, fins arribar al municipi de Les Masuques. 

Ciclistes arribant a Castellet i la Gornal Concentració del grup
Els ciclistes, que en tot moment van estar acompanyats per agents dels Mossos d'Esquadra i voluntaris de l'organització, que garantien la seva seguretat, van acabar la prova novament a Vilanova i la Geltrú, al gimnàs Aqua, on es va fer el sorteig de material esportiu donat per els establiments Esports Prieto, Iturat i Vila-bike.

L'objectiu d'aquesta activitat esportiva, oberta a majors de 14 anys, era donar a conèixer la carretera que enllaça les comarques del Garraf i Penedès, tot vorejant el pantà de Foix, de manera segura. L'organització va anar a càrrec de la Unió Ciclista Vilanova, Aqua Sport Club i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00