Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/01/2012

L'Ajuntament de VNG instal·la 8 punts indicadors dels elements patrimonials del Nucli Antic

 El regidor d'Urbanisme i tècnics municipals, a la plaça de les Casernes on s'ha instal·lat un dels indicadors     El regidor d'Urbanisme i tècnics municipals, a la plaça de les Casernes on s'ha instal·lat un dels indicadors

La iniciativa es realitza en el marc del Projecte d'Intervenció Integral del Nucli Antic (PINA)

Durant el matí d'aquest dijous s'ha procedit a la instal·lació de vuit punts indicadors a diferents indrets del Nucli Antic per senyalitzar elements patrimonials, equipaments i centres d'interès d'aquest àmbit, entre el Cap de Creu i la plaça del Pou i voltants.

Segons el regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Joan Giribet, aquesta acció forma part del projecte de promoció al voltant del Nucli Antic que cerca "posar en valor i promocionar aquells elements patrimonials que hi ha en aquesta zona com per exemple Can Papiol, la Sala o l'Auditori o bé aquells equipaments de serveis que també cal identificar, com per exemple l'Hospital Sant Antoni Abat o la Plataforma Centre Multiserveis".

El regidor Giribet ha assenyalat que les accions que es desenvolupen en el marc del Projecte d'Intervenció Integral del Nucli Antic (PINA) es fan de forma transversal entre diferents regidories de l'Ajuntament de VNG. Una de les primeres accions en l'apartat de promoció del patrimoni és la instal·lació d'aquests 8 punts indicadors al Nucli Antic que destaquen un total de 33 equipaments i elements patrimonials. Alguns d'ells són la Sala, l'Auditori, la Casa Mir, l'Orfeó Vilanoví, Can Papiol, l'Església dels Josepets o la Plataforma Multiserveis. Els indicadors s'han ubicat a la plaça de les Neus, plaça de Sant Antoni, plaça de Pau Casals, plaça del Pou, plaça de les Casernes, torrent de la Pastera -Jardins de l'Apol·lo, carrer de Joaquim Mir -Horts i al Cap de Creu. 

indicadors nucli antic2Imatge de detall dels equipaments destacats a la senyalització de la plaça de Pau Casals

El PINA, programa que es desenvolupa conjuntament amb la Generalitat de Catalunya té enguany com un dels principals objectius endegar el projecte de promoció de la ciutat per tal de capitalitzar socialment l'esforç inversor que s'ha realitzat en els darrers anys mitjançant els recursos patrimonials que hi ha en aquesta zona de la ciutat. Això és possible pel fet que la Generalitat de Catalunya ha concedit una prorroga a l'Ajuntament de Vilanova per seguir desenvolupant el Projecte d'Intervenció Integral del Nucli Antic (PINA) durant el 2012.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00