Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/03/2015

Neus Lloveras rep els participants en el projecte europeu d'educació 'Comenius'

Comenius, projecte, europa, educació, Ariadna Llorens, Ginesta, Neus Lloveras

L'escola Ginesta de VNG forma part d'aquest projecte en el qual també hi ha mestres de Turquia, França, Regne Unit, Itàlia i la capital del Garraf

Vilanova i la Geltrú acull avui i demà una trentena de persones que estan participant en el projecte europeu 'Comenius' en el qual hi participa l'escola Ginesta. Es tracta d'un projecte basat en la millora de les competències bàsiques i àrees instrumentals, llengües i matemàtiques, a partir de la feina que es desenvolupa fora de les aules, al mateix centre educatiu.

En el projecte hi ha participat 25 mestres d'escoles de Turquia, el Regne Unit, França, Itàlia i Vilanova i la Geltrú, en representació de l'Estat Espanyol. La visita que realitzen a la capital del Garraf, ha comptat també amb una recepció que l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, ha ofert al Saló de Plens de l'Ajuntament.

Neus Lloveras ha donat la benvinguda i ha felicitat els mestres participants en aquest projecte per la seva dedicació i implicació en la millora de la qualitat de l'ensenyament "demostrada a través de la voluntat d'incorporar nous coneixements, aprendre d'altres experiències i maneres de fer". Per a l'alcaldessa, "la qualitat i l'aposta per un ensenyament de qualitat és la base fonamental del progrés de la societat".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00