Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/12/2016

Xerrada per prevenir conductes de risc entre els adolescents

L'IMET i la regidoria de Salut organitzen una sessió que parla sobre drogues, alimentació, sexualitat i afectivitat

 El Servei d'Educació de l'IMET juntament amb la regidoria de Salut de l'Ajuntament de VNG han planificat per dijous 19 de gener, a les 17.30 h, a l'IMET, la xerrada “Conductes de risc a l'adolescència”.

La sessió estarà dedicada a donar a conèixer a les famílies conceptes bàsics en relació a l'adolescència per tal de poder prevenir des del marc familiar, conductes de risc en el consum de drogues, l'alimentació, la sexualitat i l'afectivitat.

L'objectiu és dotar d'eines a les famílies per millorar la comunicació, l'establiment de normes i límits i la resolució de conflictes entre pares/mares - fills/es. La xerrada proporciona un espai de reflexió per plantejar dubtes en relació a aquests temes, a més a més d'informar dels recursos existents i d'on adreçar-se en cas d'una situació vinculada a conductes de risc, tant a famílies com a joves.

Aquesta xerrada s'emmarca en el Programa d'Educació i promoció de la Salut que es duu a terme des de la regidoria de Salut. El programa es fonamenta en un procés de formació i responsabilització de l'individu relacionat amb la promoció de la salut. La xerrada anirà a càrrec d'Alba Saumell i Laura Ruiz, psicòlogues del programa de prevenció del consum de drogues i del programa d'educació afectiva i sexual.

Per assistir a la sessió cal fer una inscripció a través del web de l'IMET www.imet.cat o bé per telèfon al 938140440 (ext. 7242).

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00