Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/04/2014

Vilanova i la Geltrú buscarà el primer turista de l'estiu al Saló Internacional del Turisme de Catalunya

El cap de setmana del 31 de maig donarà el tret de sortida a la temporada estiuenca

Vilanova i la Geltrú buscarà el primer turista de l'estiu al Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC) que des d'aquest divendres, fins diumenge 6 d'abril, es celebrarà a Barcelona. Aquesta proposta vilanovina consistirà en obsequiar a una parella amb una estada de cap de setmana, a la capital de la comarca del Garraf, del 31 de maig i l'1 de juny. S'ha pres aquesta data com a tret de sortida de la temporada d'estiu ja que durant aquests dos dies Vilanova i la Geltrú acollirà la fira Temps de Vi, la Vilanova Shopping Night, el Rally de Cotxes Clàssics País del Cava, i l'apertura de temporada de La Daurada Beach Club.

El guanyador d'aquest premi, i un acompanyant, podrà gaudir d'un cap de setmana a Vilanova i la Geltrú valorat en 1.001 euros i que consistirà en una nit a l'Hotel Ceferino, desplaçaments en vehicles elèctrics per la ciutat, un SPA complet amb massatge i zona d'aigües a l'Aqua, un dinar al restaurant "El Local", una activitat anomenada "Camins de ferro al mar", amb visita al Museu del Ferrocarril de Catalunya, a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer i a la llotja de Pescadors; una passejada per la façana marítima; tiquets per gaudir de la Fira Temps de Vi, un sopar amb xatonada completa a "Can Purgat", un ram de roses, un val de compra per a la Vilanova Shopping Night per valor de 100 euros i acompanyats d'un "personal Shopper", accés a la zona VIP i cava de regal a La Daurada Beach Club, una sortida amb vela lleugera i amb caiac amb Roc Roi, un vermut a La Daurada Beach Club, i un dinar al restaurant La Cucanya.

Les persones que visitin l'estand de Vilanova i la Geltrú al SITC podran omplir unes butlletes de participació i dipositar-les en una urna. El diumenge al vespre, abans del tancament del certamen, se n'escollirà una que serà la que s'endurà el premi.

Aquest premi és el resultat de la col·laboració entre l'Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú, ViU Comerç, Menja't Vilanova, el Gremi d'Hoteleria i Restauració, el Museu del Ferrocarril, i les regidories de Promoció Econòmica i Cultura de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Si be aquest és un dels principals atractius de l'estand de Vilanova i la Geltrú al SITC, el sector privat també ha volgut construir un seguit de paquets turístics específics per al cap de setmana del 31 de maig per tal de captar l'atenció del públic. Així mateix, a més de visualitzar aquest cap de setmana com a tret de sortida de la temporada d'estiu, a l'estand també es podrà trobar informació de les activitats i propostes de tota mena que al llarg del període estival es duran a terme a Vilanova i la Geltrú. D'aquesta manera es podrà trobar informació de la Festa Major, de l'oferta museística i cultural, de la gastronomia, dels establiments hotelers, del comerç, del festival Vida, de les activitats nàutiques i de tota mena d'experiències que ofereix la ciutat.

Tot plegat serà presentat en el transcurs d'un acte obert a tothom a l'estand de Vilanova i la Geltrú al SITC aquest divendres a les 12.30 h. La presentació anirà a càrrec del conegut periodista Vilanoví Gerard Romero, i es clourà amb un tast ofert per la fira Temps de Vi.

El regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras, ha explicat aquest matí que l'estand de la ciutat al SITC es producte "de la bona relació que hi ha entre l'administració pública local i els diferents gremis i associacions de la vila. Nosaltres hem posat l'estand, però els continguts i les propostes s'han formulat des del sector privat. Això fa que anem al SITC tots junt per oferir un producte molt treballat i molt destinat al públic consumidor final, que acudeix al SITC a la recerca de noves propostes i experiències. Es ben segur que a Vilanova i la Geltrú en trobaran moltes i de molt diverses". Per la seva banda, Amèlia Maestre, en representació de ViU Comerç, ha assegurat que l'associació de comerciants vilanovina "aposta pel turisme i ens sentim molt contents de participar al SITC junt amb altres entitats. Volem mostrar la Vilanova Shopping Night del 31 de maig com una oferta comercial de proximitat molt singular ja que els diferents establiments adherits podran tractar als clients d'una manera especial i en un entorn amb música, gastronomia i elements decoratius al carrer. A més, les persones que contractin un paquet turístic podran disposar dels serveis d'un "personal shopper" que els pot acompanyar, guiar i aconsellar al llarg de la Vilanova Shopping Night". També eren presents a la roda de premsa Carles Carbonell, organitzador de Temps de Vi; i Joan Martí, responsable del Gremi D'hoteleria i Restauració. Carbonell creu que el SITC és una altre fòrum per donar a conèixer i posar en valor la fira Temps de Vi que l'any passat va acollir més de 50.000 persones; mentre que Martí va assegurar que cercarà que tots els establiments associats estiguin oberts la nit del 31 de maig, i que això ha de servir per donar a conèixer la gran oferta gastronòmica de Vilanova i la Geltrú durant l'estiu i també la resta de l'any.

Aquesta serà la tercera presència consecutiva de Vilanova i la Geltrú al SITC, la segona amb estand propi. A l'estand també es podrà veure un mural amb una selecció de 120 fotografies de Vilanova i la Geltrú d'usuaris de la xarxa social Instagram. Aquestes fotografies han estat etiquetades amb el hashtag #miravng que es va posar en marxa a l'anterior edició del SITC i que ja porta etiquetades més d'11.000 fotografies de la ciutat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00