Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/07/2014

La Festa Major de 2015 ja té pabordes

Els set homes i dones que s'encarregaran d'organitzar la Festa Major l'any que ve ja han estat escollits. La presa de procuració es farà dimecres 6 d’agost al Museu Romàntic Can Papiol

Oriol Alemany Sadurní, Emília Llambrich Moreno i Toni Villaró Ballestero han estat escollits per la Junta de Portaveus com a Pabordes 2015 en representació de la ciutadania. Un cop rebudes les candidatures, un total de nou, aquestes tres persones passen a formar part de l'equip de pabordes juntament amb els quatre pabordes representants de les entitats de la Festa Major 2015: Janira Baeza, de l'Agrupació de Balls Populars, Àngela Belmonte, de l'AV Santa Maria, Isabel Gutierrez, de la Colla de Geganters, i Cèsar Muñoz, de la Colla de Diables Tronats de Mar.

Aquests 4 pabordes els van escollir a principis de juliol els representants de 12 entitats que s'havien inscrit prèviament a través de la Carpeta Ciutadana per tenir dret a vot, i juntament amb els tres representants de la ciutadania s'encarregaran d'organitzar la festa.

El Ple municipal de dilluns ratificarà els set Pabordes i Pabordesses de la Festa Major 2015, i l'acte de presa de procuració es farà dimecres 6 d'agost a les 21 h als jardins del Museus Romàntic Can Papiol.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00