Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/10/2016

L'Ajuntament es vesteix de rosa per al càncer de mama

Un any més, amb motiu del Dia Internacional contra el Càncer de Mama, la Junta Local de l'AECC Catalunya Contra el Càncer il·lumina la façana de l'Ajuntament de color rosa

El 19 d'octubre se celebra el Dia Internacional contra el Càncer de Mama, i a Vilanova i la Geltrú se celebren diverses activitats.

En un acte presidit per la regidora de Serveis Socials i Salut, Gisela Vargas, i el portaveu de govern, Juan Luis Ruiz, la Junta Local de l'AECC Catalunya Contra el Càncer va il·luminar la façana de l'Ajuntament de color rosa, des de les set de la tarda fins a dos quarts de deu del vespre.Façana Ajuntament rosa petita
La regidora va destacar la importància de "destinar tots els recursos que calguin a la prevenció i la investigació que busquen quelcom tan essencial com salvar vides".

L'acte va incloure la lectura del poema "Vida", de Luz Cassino, a càrrec de Txell Sastre. Un poema que va escriure la responsable de la plataforma per als drets humans Mézclate Conmigo especialment per a aquesta ocasió. El poema, un encàrrec de l'AECC de Vilanova i la Geltrú, es pot llegir en aquest enllaç.

Després de l'encesa de la façana de l'Ajuntament va actuar un grup de ball en línia, sota la direcció de Maribel Díaz.

D'altra banda, tant l'AECC (Associació espanyola contra el càncer) com l'associació Marinada van posar a la plaça de la Vila unes taules d'informació sobre les seves activitats i serveis, amb l'objectiu de donar suport a les persones afectades, promoure la detecció precoç i captar fons per la lluita contra el càncer de mama.
I aquest dissabte 22 també hi haurà parades informatives per a tota la ciutadania que s'hi vulgui atansar. La de l'AECC estarà durant la tarda de dissabte a la rambla Principal, davant del CAP Jaume I. I la de l'associació Marinada estarà de 10 a 20 h a la rambla Principal davant el BBVA.

D'altra banda l'Associació Marinada VNG, de dones amb càncer de mama, necessita noves perruques per al seu banc de perruques, un servei que ofereixen a les dones amb calvície provocada pels tractaments amb quimioteràpia. Per això demanen a tothom qui tingui una perruca i que ja no l'utilitzi, que es posi en contacte amb l'associació els dimecres de 18 a 20 h al centre cívic La Geltrú, o bé trucant al telèfon 93-814.74.06. Un telèfon al que també es poden dirigir les persones que vulguin ser voluntàries o vulguin informació sobre l'associació i els grups de suport.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00