Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/01/2017

Xerrada sobre com evitar riscos i guanyar en seguretat

Comissaria dels Mossos d'Esquadra a Vilanova i la Geltrú    Comissaria dels Mossos d'Esquadra a Vilanova i la Geltrú

La biblioteca Joan Oliva oferirà aquesta xerrada el dia 26, oberta a tothom, per prevenir possibles estafes

 El responsable de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d'Esquadra de Vilanova i la Geltrú, Miquel Esteve, realitzarà una xerrada a la Biblioteca Joan Oliva sobre “Com evitar riscos i guanyar en seguretat”.

La xerrada, que es farà aquest dijous 26 de gener a les 20 h i està oberta a tothom, servirà per donar un seguit de consells de seguretat en diferents àmbits com els riscos a les xarxes socials, la seguretat al propi domicili i també a la via pública per evitar les possibles estafes més freqüents. Cal tenir en compte que la prevenció és la més eficaç de les mesures de seguretat.

La comissaria dels Mossos d'Esquadra a Vilanova constitueix la seu operativa de l'Àrea Bàsica Policial (ABP), i assegura la prestació dels serveis bàsics d'investigació i seguretat ciutadana en el patrullatge dels sectors de l'ABP per actuacions d'ofici, iniciativa pròpia o a requeriment directe dels ciutadans.
La policia catalana s'encarrega del manteniment de l'ordre i la convivència, sempre que no calgui la intervenció de les unitats especialitzades. També s'ocupa de la recepció de denúncies i la instrucció dels atestats policials que se'n derivin. És la força púbica encarregada de donar auxili a les autoritats judicials i fer compliment de les seves ordres.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00