Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/06/2015

Intens cap de setmana esportiu a les platges de Vilanova i la Geltrú

   Faronit. Imatge:Germán Faronit. Imatge:Germán

La cursa Faronit, voleibol, natació o bàsquet, són algunes de les activitats que comencen aquest divendres

Les platges de Vilanova i la Geltrú registraran durant tot el cap de setmana una intensa activitat esportiva, que començarà aquest divendres a la platja del Far amb la Cursa Faronit que, un any més ha tancat les inscripcions en haver arribat al màxim de participants.

La Faronit és una cursa d'orientació tipus rogaining, en la qual els inscrits hauran de realitzar un recorregut a la seva mida, per tal d'arribar a localitzar un total de 25 balises, que es troben dins la zona dels Colls - Miralpeix. La prova té un temps límit de dues hores i cada balisa una puntuació. Cada equip marca el seu propi ritme, be sigui corrent o caminant, i haurà d'utilitzar estratègies, ja que no serà possible aconseguir les 25 balises en el temps marcat. Els equips competeixen en categoria masculina, femenina, mitxa, familiar, i mascota. La Faronit està organitzada pel Club Esportiu de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú, Això Raid Xteam i Azimud, i compta amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.
Volei platja
Dissabte continuen les activitats a la platja de Ribes Roges, al costat del Xiringuito 2, amb la tercera edició del Campionat de Voleibol SVATOUR. Es tracta d'una prova adreçada a tots els practicants d'aquest esport, a nivell amateur, que forma part d'un circuit de tornejos puntuables que tenen lloc a vuit localitats costaneres de Catalunya, entre les quals hi ha Vilanova i la Geltrú. Els partits es jugaran el 27 i 28 de juny. A més dels partits 2x2 en categoria sènior i sub17, enguany han inclòs també una prova 4x4 amb l'objectiu d'ampliar l'activitat a un major nombre de públic.

Altres competicions esportives que tindrà com a escenari la façana litoral vilanovina són la XXXVI Travessada nedant a la platja de Vilanova - II Circuit Trofeu Ciutat de Vilanova i la Geltrú nedant en aigües obertes. La prova, organitzada pel Club Natació Vilanova i l'Ajuntament de la ciutat, se celebra el diumenge 28 de juny a les 10h, a les platges de Ribes Roges i Adarró. El circuit engloba totes les travessades que van des de els 100 m categoria promeses, 400 m categories menors, discapacitat i travessada popular, i de 2 quilòmetres general, joves i màsters.

Sense deixar la natació, el diumenge 28 a les 9 hores, se celebrarà el VI Premi de Fons Costa Daurada-Garraf. La prova correspon a la 7a etapa de la Copa Catalana de Fons, i consta d'un recorregut de 7,5 quilòmetres, entre les localitats de Cunit, Cubelles i Vilanova i la Geltrú.

Per últim, recordar que continua a la platja del Far la Lliga de Tambeach i el campionat de Rugby Platja del SEL Vilanova, a la platja de Ribes Roges, al costat del Xiringuito l'1, i que el Club de Bàsquet Samà ha organitzat en col·laboració de la Daurada, un torneig de 3x3 de bàsquet, el dissabte 27 de juny.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00