Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/07/2015

El seminari internacional per a joves oficials de policia tindrà representació vilanovina

Policia Local de VNG Policia Local de VNG

La caporal de la policia local, Mònica Martí, ha estat seleccionada per participar en el seminari que se celebra a Polònia, aquest juliol

La caporal de la Policia Local de Vilanova i la Geltrú, Mònica Martí, ha estat seleccionada per l'Associació Internacional de Policia (IPA) com a representant de l'estat espanyol, en la tercera edició del Seminari Internacional IPA per a joves oficial de policia ( de fins a 35 anys ). El Seminari, en el qual hi participaran 55 joves oficials de policia, procedents de 45 nacionalitats diferents, se celebrarà del 19 al 26 de juliol a la ciutat polonesa de Legionowo.

L'Associació Internacional de Policia és una comunitat independent formada per membres de diferents serveis de policia, tant en actiu com retirats. Entre d'altres, té com a objectiu promoure la cooperació internacional i establir lligams entre els seus integrants. Així mateix es promou el desenvolupament de les relaciona culturals, la difusió dels coneixements i l'intercanvi de l'experiència professional.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00