Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/10/2014

Jornades per debatre sobre l'Eixample Nord

El Consorci organitza dos debats al voltant de la situació actual i les possibilitats futures d’aquesta zona de la ciutat

El Consorci de l'Eixample Nord organitza avui i dimecres dues jornades de debat sota el títol “Diàlegs-debat de la platja Llarga a l'Eixample Nord, el teixit urbà del Segle XXI”.

En la primera jornada, aquesta tarda, l'objectiu és fer balanç de la situació actual i fer una reflexió sobre el procés que ha portat a l'actual proposta de desenvolupament de l'Eixample Nord. Hi prendran part l'arquitecte Miquel Orriols, el gerent del Consorci VNG Eixample Nord, Francesc Sutrias i l'advocat Carles Puigdomènech.

La segona jornada és prevista per dimecres, 15 d'octubre, amb una primera part dedicada a debatre sobre el planejament de l'Eixample Nord i una segona orientada a parlar sobre reptes i oportunitats. L'arquitecte redactor del planejament, Enric Serra, serà el ponent de la primera part, i en la segona hi intervindran el president d'Innopo, Miquel Barceló, el gerent de la Fundació Hospital Sant Antoni Abat, Antoni Yuste, el director d'Invest in Catalonia, Joan Josep Berbel i el president honorari de l'ADEG, Xavier Cardona.

Les jornades es duran a terme a la sala d'actes de l'EPSEVG, a l'avinguda de Víctor Balaguer, amb la col·laboració a les taules rodones de l'historiador Albert Tubau, l'arquitecte Òscar Valverde i el gerent de l'ADEG, Isidre Also. L'alcaldessa, Neus Lloveras, i el regidor d'Urbanisme, Joan Giribet, presentaran les jornades.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00