Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/02/2017

Juan Luís Ruiz, a la crida per donar suport en l'acollida dels refugiats

Fotografia: Nació Digital    Fotografia: Nació Digital

Més de 100 persones entre alcaldes i representants d’ajuntaments es reuneixen a Barcelona en una crida a participar de la manifestació de dissabte.

El regidor de comunicació i participació, Juan Luís Ruiz, va assistir ahir a l'acte organitzat per Casa Nostra Casa Vostra que reunia a les màximes autoritats locals i els seus representants en una crida a participar de la marxa a favor de l'acollida dels refugiats. 

La concentració va tenir lloc a Barcelona, al costat del Memorial Ciutat Refugi de la Barceloneta, on està ubicat el comptador que toca al mar que marca el nombre de persones que han mort al Mediterrani. 

Els representants locals han reconegut que es podria fer més i han criticat la falta d'actuació per part del govern espanyol. El coordinador de Casa Nostra Casa Vostra, Ruben Wagensberg, ha destacat el paper imprescindible que tenen els governs locals per acollir i ha demanat que es treballi en conjunt per agilitzar els tràmits d'empadronament i per aconseguir més recursos i potenciar polítiques inclusives i socials.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00