Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/06/2014

Voluntaris de Protecció Civil faran la cobertura sanitària de la revetlla de Sant Joan

  Associació voluntaris protecció civil VNG Associació voluntaris protecció civil VNG

El dispositiu sanitari comptarà amb 20 efectius i donarà servei de les onze de la nit a les sis de la matinada

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Vilanova i la Geltrú realitzarà la amb cobertura sanitària del dispositiu de la revetlla de Sant Joan, a tota la façana marítima.

La Unitat Sanitària, formada per un equip de 20 efectius, entre metges, infermers, tècnics sanitaris, socorristes, coordinadors i comandaments, compta com a novetat d'aquest any amb centre mèdic d'espera i evacuació, situat als baixos del Centre Cívic Mar. El centre, obert de les 23h a les 06h, disposarà 5 lliteres per atendre pacients amb afeccions lleus i 2 lliteres per atendre els pacients que presentin una patologia més greu.

El dispositiu també inclous tres ambulàncies, dues de suport vital i una de suport vital bàsic, amb personal tècnic sanitari i d'infermeria, que estaran ubicades a l'accés a la platja del Far, accés a la platja d'Adarró i a la rambla de Lluís Companys, cantonada amb el passeig de Ribes Roges. Al costat d'aquesta última ambulància l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú instal·larà un punt d'informació sobre el consum de drogues i alcohol i els seus efectes.

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil demana a la ciutadania gaudir de la festa respectant les normes bàsiques de convivència i fer-ho amb mesura, controlar la ingesta de begudes alcohòliques i utilitzar de forma apropiada el material pirotècnic, seguint les indicacions de que hi ha a la web de la Generalitat de Catalunya.

Totes les indicacions que es puguin donar per part dels operatius que treballaran durant la revetlla de Sant Joan es poden seguir a través de twitter en els comptes de @AVPC_VNG, @emergenciescat, @ajuntamentvng

Informació relacionada
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00