Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/03/2014

La consellera de Benestar Social destaca el treball conjunt entre l'Ajuntament de VNG i el teixit social

La consellera ha signat el llibre d'honor de la ciutat abans de reunir-se amb l'equip de govern        La consellera ha signat el llibre d'honor de la ciutat abans de reunir-se amb l'equip de govern

Neus Munté ha visitat La Plataforma Centre Multiserveis i el centre de treball Tegar per conèixer de primera mà els serveis de proximitat en matèria de benestar social i família

La consellera de Benestar Social i Família de la Generalitat, Neus Munté, acompanyada de la directora general de l'ICASS Carmela Fortuny, ha visitat aquest matí els serveis de l'àmbit de la seva conselleria que es presten a la ciutat.
Munté, que ha estat rebuda per l'alcaldessa Neus Lloveras i els regidors de l'equip de govern, s'ha reunit amb els regidors implicats en la seva àrea, i ha constatat "que l'atenció a les persones és una prioritat d'aquesta ciutat, i que hi ha molts projectes ja iniciats, a banda dels nous que han nascut per adaptar-se a les necessitats actuals". Munté ha visitat el Centre de Dia i la Plataforma Centre Multiserveis, "un exemple pioner d'interacció entre els serveis socials i els sanitaris, que satisfà les necessitats actuals i les futures en aquesta matèria".

La comitiva s'ha desplaçat als tallers i centre de formació del Tegar, "un exemple capdavanter d'integració laboral i social". La consellera ha manifestat la intenció de continuar apostant i recolzant aquests projectes "perquè la voluntat del govern és prioritzar les polítiques socials, malgrat les amenaces com la LRSAL, que suposa un ofec econòmic, a banda d'una centralització i passos enrere davant un model d'atenció social de proximitat que està plenament consolidat". 

Neus Munté Tegar grup Neus Munté Tegar visita


Per la seva banda, l'alcaldessa Neus Lloveras ha destacat que "a la nostra ciutat es manté la cohesió social gràcies a aquest treball de proximitat, i estem satisfets d'obtenir un recolzament davant la realitat actual, amb una LRSAL que planteja problemes davant alguns serveis que actualment estem donant".

La consellera també ha visitat l'Espai d'Equitat de l'Ajuntament i ha signat el llibre d'honor de la ciutat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00