Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/04/2017

El govern es reorganitza després del pas a l'oposició de dos regidors

Teresa Llorens, Juan Luís Ruiz, Neus Lloveras i Glòria Garcia  Teresa Llorens, Juan Luís Ruiz, Neus Lloveras i Glòria Garcia

El primer tinent d'Alcaldia, Juan Luís Ruiz assumeix Promoció Econòmica i Innovació

 El primer tinent d'alcaldia i portaveu del govern, Juan Luís Ruiz, assumirà Promoció Econòmica i Innovació, després que els regidors que gestionaven aquestes regidories abandonessin el govern la setmana passada. Ruiz, a més, serà el nou president de l'àrea de Promoció Econòmica.

L'alcaldessa, Neus Lloveras, i el primer tinent d'alcaldia, acompanyats per les regidores Glòria Garcia i Teresa Llorens han presentat la reorganització de responsabilitats. "Una setmana després podem dir que el govern està totalment reorganitzat per continuar avançant en l'objectiu de governar la ciutat, que és l'encàrrec i el compromís que vam assumir amb els vilanovins i les vilanovines", ha manifestat l'alcaldessa, que alhora ha recordat que en aquests dies l'agenda del govern no s'ha alterat en cap moment.

Juan Luís Ruiz, per la seva banda, ha mostrat la voluntat del govern vilanoví de fer "els mínims canvis possibles. El govern té un full de ruta, un rumb molt clar, l'únic que hem fet és una redistribució de les competències que portaven els dos regidors dimissionaris".

L'alcaldessa, a més, ha tornat a demanar als regidors sortints que tinguin en compte que es van presentar amb una candidatura "que en aquests moments està al govern. Entenem que és un frau electoral fer oposició a un grup amb el qual t'has presentat". Neus Lloveras creu que CiU i PSC "tenim la legitimitat de continuar governant la ciutat perquè som les dues forces amb més vots en les darreres eleccions municipals."

La resta de responsabilitats que depenien dels regidors sortints són Tecnologies de la Informació (TIC), que les assumirà la regidora Glòria Garcia i la mancomunitat TEGAR, que passarà a dependre de Gisela Vargas, regidora de Serveis Socials i Salut. L'alcaldessa Neus Lloveras manté el lideratge de projectes transversals i estratègics de ciutat, com per exemple el Pla Estratègic de Vilanova i la Geltrú. Aquesta reestructuració organitzativa suposarà també que Ruiz deixarà de ser membre de la Comissió Informativa de Serveis Centrals, Seguretat i Hisenda, lloc que ocuparà Teresa Llorens.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00