Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/06/2010

4a edició del Mercat d'Intercanvi de Llibres a la biblioteca Cardona

      Mercat d'Intercanvi de Llibres  Mercat d'Intercanvi de Llibres

A més del MIL4, la biblioteca vilanovina celebra la 8a Fira d'Intercanvi de punts de llibres, i un taller sobre com organitzar una biblioteca domèstica

Els llibres, els documents per excel·lència que formen part del fons de qualsevol biblioteca, seran els protagonistes de les tres activitats que tindran lloc a la Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell, el divendres 11 i el dissabte 12 de juny.

La primera de les activitats és el taller per adults Elaboració de la biblioteca domèstica que vol servir per tal que cadascú es pugui organitzar-se la seva biblioteca domestica i tenir ben localitzats els diferents documents que tots tenim a casa, Begonya Aguilera impartirà el taller que es farpa a les 18.30 hores. Aguilera, diplomada en Biblioteconomia i Documentació, mostrarà com utilitzar les eines més actuals sense deixar de banda les tècniques més tradicionals pel que fa al manteniment i conservació dels documents. Cal inscripció prèvia.

El dissabte 12 de juny, l'activitat a la biblioteca Armand Cardona es centrarà al matí amb la celebració de la 8a Fira d'intercanvi de punts de llibres, organitzada per l'Associació Punt i Seguit. 

A més, també es celebrarà la quarta edició del Mercat d'Intercanvi de Llibres, MIL4. L' esperit d'aquest acte és l'intercanvi. Això vol dir que els llibres i la resta de es porti al MIL són per intercanviar, compartir i reutilitzar. No són, en cap cas, documents per llençar o desfer-se'n i per tant, l'estat de conservació, contingut, etc. han de ser coherents amb aquesta finalitat.

Més informació 


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00