Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/06/2014

L'Ajuntament estudia la possibilitat de reforçar la Policia Local amb agents cívics

La trobada es va fer a la Casa Olivella La trobada es va fer a la Casa Olivella

L'alcaldessa Neus Lloveras es reuneix amb el veïnat del centre vila i recull queixes sobre comportaments incívics al carrer

L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, va explicar ahir que l'Ajuntament està estudiant la possibilitat de disposar d'agents cívics que a l'estiu reforcin la tasca de la Policia Local. En la trobada setmanal amb els veïnat dels barris de la ciutat, Lloveras es va reunir ahir al centre vila. Les principals demandes dels veïns i veïnes van tenir relació amb la convivència a l'espai públic. Per això l'alcadessa va avançar aquesta possibilitat que ajudaria a vigilar l'acompliment de les normatives existents.

A la trobada també van ser-hi presents la regidora de Serveis Socials, Esports i medi Ambient, Blanca Albà i la regidora de Serveis Viaris, Glòria Garcia, que també va avançar la posada en marxa d'un servei d'inspectors el cap de setmana per controlar l'acompliment de l'ordenança d'ocupació de l'espai públic pel que fa a les terrasses dels bars i restaurants. "Ara tenim inspectors el cap de setmana per les terrasses dels establiments i, si no acompleixen, al segon avís hi haurà denuncia."

Els sorolls nocturns relacionats amb els establiments d'oci i restauració, els comportaments incívics pel que fa a les deixalles i la manca de respecte de les normes van ser alguns dels problemes plantejats. El veïnat també va demanar millores a la zona del torrent de la Pastera, més mesures per evitar la proliferació de rates i paneroles, noves accions per evitar l'excés de velocitat i l'aparcament indegut de vehicles, més neteja després de les Comparses i també pel Tingladu.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00