Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/05/2016

El projecte TIMOL, convidat a visitar l'escola Immaculada Concepció de Gavà

La presentació del projecte es va fer la setmana passada           La presentació del projecte es va fer la setmana passada

L'experiència vilanovina ha estat present a la Setmana de la diversitat que celebra aquest centre educatiu

L'escola Immaculada Concepció de Gavà va convidar el projecte TIMOL a col·laborar en la Setmana de la diversitat que se celebra anualment en aquest centre educatiu. Es tracta d'una activitat on, durant una setmana, en els diferents cicles i nivells de l'escola i en les diferents matèries, es treballa l'empatia envers la diversitat i la diferència, mitjançant el seu coneixement i donant eines per estructurar una societat més inclusiva, i per tant més justa i solidària.

El Timol és un projecte que té com a propòsit la inclusió a l'empresa ordinària de persones amb una discapacitat intel·lectual, mitjançant la metodologia de treball amb suport. S'adreça a persones aturades amb disCAPACITAT intel·lectual de la comarca del Garraf que vulguin treballar a l'empresa ordinària i considerin que necessiten un suport per fer-ho.

Ara fa cinc anys, el TIMOL, que es porta a terme des de l'IMET, ja va ser convidat a participar amb una xerrada informativa. L'experiència va ser molt ben valorada pel centre, i per això han tornat a convidar els responsables del projecte.
La xerrada que es va oferir la setmana passada a Gavà porta per títol "I després de l'ESO, tots tenim les mateixes oportunitats?". Està dirigida als alumnes de 4t d'ESO, aprofitant el treball de síntesi que realitzen sobre les sortides professionals, i pretén ser una reflexió sobre la desigualtat d'oportunitats dels companys/es que han estat iguals durant l'escolaritat obligatòria.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00