Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/05/2013

Millora d'accessibilitat en les parades del bus

La parada de la plaça de les Casernes és una de les 30 que s'han arranjat fins ara   La parada de la plaça de les Casernes és una de les 30 que s'han arranjat fins ara

La Regidoria de Serveis Viaris i Mobilitat millora una trentena de parades per facilitar l'accessibilitat dels usuaris del bus urbà

Amb l'objectiu de millorar l'accessibilitat de les parades de les línies de l'autobús urbà, des d'inicis d'aquest any fins a dia d'avui s'han modificat una trentena de parades.
Les diferents actuacions que s'han dut a terme han estat en funció de les característiques de cadascuna de les parades situades per tota la ciutat. des de la Regidoria es destaca que el cost econòmic ha estat mínim, perquè s'ha utilitzat el mateix mobiliari urbà disponible, i els treballs els han efectuat l'equip de senyalització i la brigada municipal.

Així doncs, s'han traslladat elements del mobiliari urbà atenent les necessitats de cada parada: s'han desplaçat pals de parada per facilitar l'accessibilitat dels usuaris, s'han desplaçat bancs de parades per facilitar la pujada i baixada al bus, i també s'han traslladat algunes plataformes a parades que, per les seves característiques, dificultaven la maniobra d'aproximació dels autobusos.
A més també s'han tapat escocells situats a les parades que podien provocar risc de caiguda, s'han senyalitzat a la calçada algunes parades de bus, i fins i tot s'han traslladat parades senceres per adaptar-les a la normativa d'accessibilitat.

Les parades modificades corresponen majoritàriament a les línies 1 i 2 del bus urbà, però les actuacions formen part d'un pla per millorar-ne la seva totalitat. És per això que els tècnics hi continuaran treballant els propers mesos.

Podeu veure més fotografies de les actuacions aquí.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00