Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/08/2016

Bus llançadora gratuït per veure el castell de focs de Festa Major i per arribar a les atraccions de la fira

El servei estarà en funcionament durant el vespre del dia 4 d'agost i acabarà a les 3 de la matinada del dia 5

Amb motiu de la Festa Major, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú posa en marxa un bus gratuït per anar a veure els focs d'artifici des de diferents punts de la ciutat. El servei enllaçarà el centre de la ciutat amb la façana marítima i la zona de les atraccions de la Fira.

Així, el dia 4 d'agost, a partir de les 21 h i fins a les 23 h, estarà en funcionament el servei de llançadora per anar a veure el castell de focs. El recorregut s'iniciarà a la rambla de Salvador Samà, davant del col·legi Pompeu Fabra, i arribarà a la rambla de Lluís Companys, a la cruïlla amb el carrer de Pere Jacas. Aquí hi haurà el final de recorregut i on farà el canvi de sentit per tornar novament davant del col·legi Pompeu Fabra.

Quant al servei que anirà fins a la zona d'atraccions, funcionarà des de les 23.30 h del dia 4 d'agost i fins a les 3 h del dia 5 d'agost. El recorregut tindrà les següents parades: al passeig del Carme, a l'alçada de la rambla de Joan Baptista Pirelli; a la plaça d'Eduard Maristany; a la rambla de Salvador Samà, davant del col·legi Pompeu Fabra, i a la ronda Europa, davant de la zona d'atraccions.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00