Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/06/2014

Es traslladen els mòduls prefabricats del parc de Ribes Roges

Aquesta intervenció i les millores realitzades suposen una inversió municipal de 30.000 euros. Els mòduls s'han traslladat a la platja i a les pistes d'atletisme per donar servei a diferents entitats esportives de VNG

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, d'acord amb Ports de la Generalitat, ha retirat els mòduls prefabricats que hi havia ubicats a l'antiga Estació Nàutica de Ribes Roges i, actualment en desús. Dels quatre mòduls, tres s'han destinat a vestidors i serveis i han estat recol·locats a la sorra de la platja de Ribes Roges al costat de les concessions nàutico-esportives de Ports de la Generalitat. L'altre s'ha reubicat a les pistes d'atletisme per donar servei als clubs esportius usuaris de la instal·lació.

Amb el trasllat d'aquests mòduls s'aconsegueix una millora de l'entorn del parc de Ribes Roges, recuperant espais del propi parc i permetent l'ús d'aquestes infraestructures per part dels clubs esportius de la ciutat.

A banda d'aquesta actuació de millora, que suposarà una inversió de 30.000 euros per part del Govern municipal, s'estan realitzant altres accions de millora conjuntament amb Ports de la Generalitat, al Parc de Ribes Roges. A la zona de l'antiga piscina ha finalitzat ja l'adequació d'un petit aparcament mentre continua el tractament per crear una zona verda. També s'ha rebaixat una de les muntanyetes per guanyar visibilitat des de la nova esplanada cap al mar.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00