Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/03/2016

El TSJC anul·la la llicència al festival Nowa Reggae de 2011

L'Ajuntament plantejarà a l'organització del festival la necessitat de buscar alternatives que el facin viable en properes edicions

Una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya obliga l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú a indemnitzar amb 3.000 euros per danys morals a un matrimoni veí de la zona del Molí de Mar que ha reclamat contra la concessió de la llicència municipal als festivals Nowa Reggae i Faraday de l'any 2011. En una primera instància, el Jutjat Contenciós Administratiu número 11 de Barcelona va donar la raó a l'Ajuntament i va avalar la concessió del permís. Però el matrimoni reclamant va presentar un recurs davant el TSJC, i aquest tribunal els ha donat parcialment la raó i ha revocat la sentència de primera instància, i conseqüentment la llicència extraordinària concedida per l'Ajuntament per a la celebració del Nowa Reggae del 2011, en considerar que es produïa un perjudici al descans dels veïns. De moment, no es disposa de la sentència relativa al Faraday.

Des de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú s'ha rebut aquesta sentència amb preocupació. La regidora de Cultura, Teresa Llorens, ha manifestat que “condiciona una part de l'activitat cultural que es promou a la ciutat. Aquesta sentència ens farà posar més èmfasi en la línia de treball de l'Ajuntament de buscar la millor manera de compaginar l'activitat cultural i el descans dels veïns”. En els propers dies l'Ajuntament plantejarà als responsables dels festivals programats al Molí de Mar, com el Nowa Reggae, les conseqüències que es deriven d'aquesta sentència del TSJC i estudiarà alternatives que els facin viables.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00