Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/08/2016

El CMES Esportiu La Piscina incrementa els serveis posant a disposició dels abonats la sala FitBOX

Aquesta nova sala d'entrenament funcional estarà en marxa a partir del proper setembre

Aquest mes de setembre entrarà en funcionament al CMES Esportiu La Piscina una nova sala de FitBox, dedicada a l'entrenament funcional. La sala tindrà unes dimensions de 150 m2. Estarà equipada perquè l'entrenament funcional sigui accessible a l'espectre d'usuaris més ampli, independentment de la seva franja d'edat i tipologia. Una innovadora i única combinació de cintes i rems, mòduls d'entrenament, material específic (tant modern com tradicional: kettlebells, calaixos de pliometria, etc.) i la possibilitat d'entrenar en grup o individual fan que la proposta d'entrenament funcional de l'Esportiu la Piscina destaqui per la seva inclusivitat i possibilitat d'adaptació als diferents objectius i capacitats dels abonats i abonades.

El nou espai romandrà obert a disposició de tots els abonats i abonades del Parc del Garraf i de l'Esportiu La Piscina durant l'horari del centre. També es faran sessions dirigides de 30 minuts en grup, adequades tant per a la iniciació, com per a usuaris que volen perfeccionar les seves habilitats. I tot estarà inclòs en la quota d'abonament, sense cap cost addicional: s'incrementaran els serveis, mantenint el preu.

L'entrenament funcional, mètode d'entrenament caracteritzat per ser integral i orientat cap a un propòsit concret, millorarà l'estat de forma de qui el practiqui en el sentit més ampli del terme, capacitant-lo per gaudir més tant d'activitats físiques quotidianes com de la pràctica de molts esports (running, trail running, triatlò, btt, etc.). Tot en un entorn de qualitat i controlat per tècnics esportius, amb totes les comoditats pròpies d'un centre esportiu modern i amb un disseny espectacular que provocarà una experiència d'ús inigualable.

A la posada en marxa de la Sala FitBox cal afegir-hi la reforma dels vestidors del CEM Parc del Garraf, que també s'acabarà aquest mes de setembre. Durant els darrers mesos, també s'han estrenat saunes noves al Parc del Garraf, més equipament de càrdio al mateix centre i platges noves de piscina als dos centres.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00