Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/05/2014

Presentació del llibre '40 semanas' de Glòria Vives a la biblioteca Armand Cardona Torrandell

El llibre està escrit en clau d'humor, amb grans dosis d'informació i amor      El llibre està escrit en clau d'humor, amb grans dosis d'informació i amor

Divendres es presenta aquesta agredolça crònica d'un embaràs, juntament amb la guia de lectura de les biblioteques sobre embaràs, part i criança

L'autora Glòria Vives, juntament amb Marta Bernadó, llevadora i coordinadora de l'àrea de parts de l'Hospital Residència Sant Camil, presentarà aquest divendres el llibre "40 semanas: crónica de un embarazo" a la biblioteca municipal Armand Cardona Torrandell. 

L'autora, en forma d'aventura gràfica, aborda des d'un punt de vista autobiogràfic l'aventura dels nou mesos d'embaràs i el procés del part. Amb un llenguatge tragicòmic, relata les alegries, les pors, les contradiccions, els dubtes, els canvis i les expectatives que sorgeixen durant aquests mesos. Agredolça crònica d'un embaràs, en forma d'aventura gràfica, amb grans dosis d'informació, humor i amor.

Glòria Vives, nascuda el 1979, va estudiar Belles Arts a la Facultat de Barcelona, mentre seguia treballant a l'escola Traç fent classes de manualitats a nens. Més tard va estudiar Arteràpia a la UVIC. Actualment dibuixa per entendre el món i les coses que li passen, com l'embaràs i el part de la seva filla Júlia, i dinamitza tallers d'art a l'escola Traç i a diferents centres cívics de Barcelona.

La presentació del llibre, que es farà aquest divendres 16 a les 19 h, compta amb la col·laboració de Thule ediciones.

La presentació d'aquest llibre anirà acompanyada de l'edició, per part de les Biblioteques de VNG, de la guia de lectura Maternitats: embaràs, part i criança.

Decidir tenir una criatura és un moment crucial en la vida de moltes parelles. L'embaràs és una època plena de dubtes; el part, un moment que s'espera amb il·lusió i por al mateix temps; i la criança d'un fill durant els primers mesos de vida, un període que es gaudeix i pateix a parts iguals.
Per això s'ofereix aquesta guia que recull una selecció de diversos documents amb la voluntat d'ajudar a l'hora d'afrontar aquesta etapa de la vida de forma natural i amb respecte.

Aquests documents i molts d'altres es troben les sales infantils de les biblioteques de Vilanova, concretament al Racó de Mares i Pares, un espai on es pot trobar informació rellevant per dur a terme aquesta important tasca.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00