Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/05/2013

I Travessia de Primavera de natació a Vilanova i la Geltrú

Fotografia de grup dels participants Fotografia de grup dels pàrticipants

Es va celebrar aquest cap de setmana al Club Nàutic Vilanova organitzada pel Club Natació Vilanova

Gairebé 50 nedadors van desafiar aquest dissabte les encara fredes aigües del Club Nàutic Vilanova en la I edició de la Travessia de Primavera nedant Vilanova i la Geltrú. Els guanyadors van ser els següents: 

Travessia general (sortida de davant de la Plaça del Port i arribada a la rampa de l'Escola de Vela): Raul Colorado i Cárol Fernández, ambdós del Club Natació Vilanova.

Travessia infantil (sortida aparcament davant terrassa del restaurant del CNV i arribada a l´Escola de Vela): Marc Gasch del Club Natació Montjuic i Nicole Francàs del Club Natació Vilanova. Com a guanyador local va quedar Abdelhakim Echibani del Club Natació Vilanova.

Aqüatló (sortida de davant de la plaça del Port i arribada ala rampa de l'Escola de Vela + circuit a peu pel pàrquing del CNV amb arribada davant les oficines del Club): Raul Colorado del Club Natació Vilanova en homes. Sense representació femenina.

Micro Triatló (sortida de davant de la plaça del Port i arribada a la rampa de l'Escola de Vela + circuit ciclisme i a peu pel pàrking del CNV): Erick Fontanals del Club Natació Vilanova en homes. Sense participació femenina. 

El matí va finalitzar amb el lliurament de trofeus, un obsequi i una fotografia de família a la terrassa del restaurant del Club Nàutic Vilanova. El Club Natació Vilanova ha volgut agrair al Club Nàutic Vilanova totes les atencions i facilitats rebudes pel bon funcionament de la competició.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00